Reservatievoorwaarden

WAT IS ESCAPEtheBOX?
ESCAPEtheBOX is een spel gebaseerd op de populaire escaperooms. Dit wordt een ‘escapegame’ genoemd. De kist die je voor je krijgt moet je met je team zien te ‘kraken’ binnen de 2u. Met ‘kraken’ bedoelen we alle mysteries/raadsels oplossen, materialen die je in de kist kunt terugvinden op de een of andere manier met elkaar verbinden, … Zo geraak je stap voor stap verder in de BOX. Naast het vele materiaal doet de kist op zich ook mee aan het spel. De kist is méér dan 6 platen aan elkaar gevezen… Kortom, het is een mysteriespel dat aanslaat bij gezinnen/vriendengroepen/verenigingen/bedrijven/…
Om ESCAPEtheBOX te spelen heb je geen voorkennis nodig, er zijn geen spelregels. Je wordt als het ware in het spel gezogen waarbij je zult merken dat teamwork een cruciale factor speelt in het kraken van ESCAPEtheBOX.

MET HOEVEEL PERSONEN SPEEL JE ESCAPEtheBOX?
ESCAPEtheBOX speel je het best met 4-6 personen. Zo kan elke speler actief deelnemen aan ESCAPEtheBOX.

Ben je met minder dan 4 personen?
Dit kan, maar met hoe minder spelers je bent per BOX,  hoe sneller je zal moeten terugvallen op een tip omdat je minder kunt rekenen op de sterkte van teamwork. Het kraken van ESCAPEtheBOX wordt dus iets moeilijker. De speeltijd zal dus hoogstwaarschijnlijk hoger liggen.

Ben je met meer dan 6 personen?
Dit raden we niet aan. Hou er rekening mee dat elke speler vanaf 6p. minder actief zal kunnen deelnemen aan het spel en de kans dat jullie elkaar letterlijk voor de voeten lopen reëel wordt.

HOEVEEL KOST ESCAPEtheBOX?
ESCAPEtheBOX kun je 3 dagen huren tegen de basisprijs van €85/BOX
(ESCAPEtheBOX kan ook geleverd worden tegen een meerprijs in heel Vlaanderen.)

HOE RESERVEER JE ESCAPEtheBOX?
Via het contactformulier plaats je een reservatie. Een kort mailtje volstaat waarin je doorgeeft wanneer je een BOX wenst te huren en of je kiest voor afhalen/leveren.

HOE WORDT JE SPEELTIJD GERIGISTREERD? WAT DOE JE ALS JE MET JE TEAM VASTZIT?
Om ESCAPEtheBOX te kraken voorzie je als speler een mobiel apparaat (laptop/tablet) met een netwerkverbinding. Via een online speelcode  kun je als speler inloggen op ons online speelplatform. Via die speelcode wordt de speeltijd geregistreerd en kunnen er aanwijzingen/tips verkregen worden wanneer je dit als team nodig vindt. Een tip vragen heeft natuurlijk een invloed op de uiteindelijke speeltijd…

WAAR KUN JE ESCAPEtheBOX AFHALEN?
Via mail geven we steeds het adres door. Meestal gebeurt dit op het adres: Roeselaarsestraat 37, Kortrijk (Heule). Het kan gebeuren dat door omstandigheden het adres wijzigt.

KAN ESCAPEtheBOX GELEVERD WORDEN?
Ja! Leveringen worden uitgevoerd door een externe leverfirma.
ESCAPEtheBOX wordt enkel geleverd/afgehaald op een adres waar iemand aanwezig is. Kies dus een adres dat aan deze voorwaarden voldoet.
De leverprijzen worden berekend vanuit Kortrijk (Heule). Mail ons voor meer info.

HOE GROOT IS ESCAPEtheBOX?
Kom je ESCAPEtheBOX afhalen, dan voorzie je voldoende laadruimte!!!
Formaat ESCAPEtheBOX 1/2/3: H60cm x B60cm x L85cm
Formaat ESCAPEtheBOX 4: H45cm x B45cm x L110cm
Formaat ESCAPEtheBOX KIDS: H65cm x B55cm x L75cm

VANAF WELKE LEEFTIJD SPEEL JE ESCAPEtheBOX?
ESCAPEtheBOX is ontworpen voor volwassenen. Volwassenen kunnen er voor kiezen om jongeren te laten participeren onder hun begeleiding. (bv. scholen, gezin, jeugdbeweging) Jongeren/kinderen beneden de 16 jaar alleen ESCAPEtheBOX laten spelen raden we af! Dit is voor hen te moeilijk.
ESCAPEtheBOX KIDS is ontworpen voor kinderen van 9 à 10 jaar t.e.m. 12 à 13 jaar. (onder begeleiding van een volwassene)

NOG DIT:
De huurder heeft respect voor het materiaal van ESCAPEtheBOX.
De huurder van ESCAPEtheBOX kan aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade aan het product.
2entertainU V.O.F. is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen met lichamelijke of materiële schade.
ESCAPEtheBOX is een naam, een concept en een product eigendom van 2entertainU V.O.F. De naam, het concept, het product en de ideeën van ESCAPEtheBOX mogen dan ook niet gebruikt, nagemaakt, doorverkocht, verhuurd of geproduceerd worden door derden, mits toestemming van 2entertainU V.O.F.